resqme™  |  When seconds count...
Tag Line Here
   
 
Product - Wat is ResQMe?
ResQMe™ blijft bij u in de buurt en biedt gemoedsrust voor iedere automobilist.

BREAKS safety glass & CUTS seat belts

De vlieger van ResQMe. Klik hier.
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
TUV
Made in the USA


+ Wat is RESQME?

ResQMe™ is een uniek draagbaar veiligheidsapparaat dat u aan uw sleutelhanger bevestigt. Dit innovatieve hulpmiddel zorgt ervoor dat mensen in noodgevallen uit hun auto kunnen ontsnappen ontsnappen.
 
• Product
 

+ Hoe werkt het?
U kunt ResQMe™ met een afneembare clip aan uw sleutelhanger bevestigen. Haal  de clip van het product af om het mes bloot te leggen. Haak het over de veiligheidsgordel heen en trek. Om de ruitbreker te activeren, drukt u gewoon de zwarte kop tegen een zijruit totdat de verborgen veerbelaste punt vrijkomt en de ruit verbrijzelt.

+ Waarom is RESQME ontworpen?
ResQMe™ is geïnspireerd op het noodhamerconcept voor de auto. Het is een revolutionair reddingsmiddel dat verbazingwekkend krachtig is ondanks zijn kleine omvang en het feit dat het in de hand wordt gehouden. Omdat het aan uw sleutelbos wordt bevestigd, is er geen installatie vereist en is het altijd binnen handbereik!

+ Waarom zou ik RESQME kopen?
In heel Europa worden er stappen gezet om de veiligheid van auto's op een hoger plan te brengen. Er worden initiatieven genomen om iedereen aan te moedigen om een draagbaar veiligheidstool bij zich te hebben dat voorkomt dat iemand in zijn auto vast komt te zitten.

Want u kunt nooit te goed voorbereid zijn op het onverwachte. Bescherm uzelf en uw dierbaren daarom met ResQMe™, de originele “Gift for Life”.

+ Kan het opnieuw worden gebruikt?
Ja! De punt van de ResQMe™ wordt automatisch gereset en kan meerdere keren worden gebruikt. Het mes is zeer duurzaam en kan gemakkelijk meerdere malen gebruikt worden voor het doorsnijden van veiligheidsgordels. Dit alles om te zorgen voor maximale prestaties!

+ Waar wordt het product gemaakt?
ResQMe™ wordt gemaakt in de VS en vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen bestemd voor veiligheidsprofessionals.

+ Waar kan ik het product "uitproberen"?
Om letsel te voorkomen raden we mensen aan om ResQMe™ niet op autoruiten uit te testen. Een van de beste manieren om te zien hoe ResQMe™ werkt is op een dik gewatteerd object, zoals een tijdschrift of schrijfblok.

+ Is RESQME getest?
ResQMe™ is wereldwijd getest en goedgekeurd door vele openbare veiligheidsorganisaties zoals politiediensten, brandweer en paramedici. ResQMe™ is ook bekroond voor zijn uniciteit en gecertificeerd met het CE-merk en de Duitse TÜV.

+ Wat mensen zeggen:
"Ik beveel ResQMe aan voor iedereen die goed op een noodsituatie voorbereid wil zijn."
 "De aankoop van dit artikel is een van de beste dingen die ik heb gedaan."  
 "Het is goed om te weten dat er een veiligheidsmiddel van hoge kwaliteit zoals dit op de markt is."  
"Het is de gemoedsrust die het geeft waard - klein en licht."

+ Perfect voor:
Dagelijks heen en weer reizen naar het werk,
Reizen, autoritten, sportauto’s en
Huurauto's


Back to Top
© Copyright 2014 nov8. Alle rechten voorbehouden.
Home  |  Markten  |  Product  |  Contact
nov8™ ResQMe™
Find us on Facebook! Follow us on Twitter TUV
Ontwerp door AirTight.
Made in the USA